Célom, hogy a klienseimmel maximálisan együttműködve segítsek a probléma feltárásában, valamint egy új nézőpont kialakításában. Hiszem, hogy minden embernek egyéni szükségletei vannak, ezért a munkám során is ezt az álláspontot képviselem. 

Függő van a családban?

A függőség családi betegség, a szerhasználó személy pedig egyfajta tünetként jelzi ezt. A szenvedélybetegség elhidegíti a családtagokat egymástól, mindegy melyik aspektusáról beszélünk, legyen az alkoholizmus, drogfüggőség, szerencsejáték, szexfüggőség, étkezési zavar, vagy bármely más megnyilvánulási formája. Kiemelt figyelmet fordítok az érintett családtagokra, hiszen a támogatás és a függőség természetének megismerése, a megfelelő kommunikáció elsajátítása számukra is elengedhetetlen a felépülési folyamat során.

Társfüggőséggel, párkapcsolati nehézségekkel és elakadásokkal küzdesz?

Nem vagy egyedül! A közös munka során átfogó módszerek felhasználásával közösen tárjuk fel a probléma okát és építünk ki egy megoldási stratégiát. A változás mindig önmagunkkal kezdődik. 

Életvezetési gondok?

Akár krízishelyzetről van szó, feldolgozatlan traumákról és nehézségekről, az önismereti munka segít megismerni a probléma forrását. A kapcsolatunk saját magunkkal észrevétlenül kihat a környezetünkre, baráti és családi kapcsolatainkra. A klienseimmel célzottan a helyzetre irányuló eszköztár és megoldási módszer kialakítására összpontosítok.

Hogyan zajlik a közös munka?

A fókusz mindig azon van, hogy a klienseimnek a lehető legtöbbet tudjak segíteni és gyakorlati eszközöket biztosítsak a problémák megoldásában. Ennek érdekében három típusú konzultációra van lehetőség, hogy mindenki megtalálja azt, amelyik számára a legoptimálisabb.

Érzelmi Felszabadulás Technika

— 30 perc —

Egy konkrét problémával, fizikai fájdalommal vagy elakadással foglalkozunk az EFT segítségével. Vezetett gyakorlat során a test különböző meridián pontjainak kopogtatásával oldjuk fel a blokkokat.

Ára: 9.500.- forint

Egyéni konzultáció

— 60 perc —

Terápiás légkörben keressük meg a probléma gyökerét, átfogó és mélyreható kapcsolatot biztosítva a közös munka során. A nehézségek megismerése és az események feltárása mellet, fontosnak tartom a gyakorlati eszközök biztosítását is a felépülési folyamatban. Így nemcsak megismered a lelked elakadásit, de kész eszközöket is adok neked a továbblépés érdekében.

Ára: 13.500.- forint

Egyéni konzultáció + EFT 

— 90 perc —

Az ülés alkalmával mélyebben tudjuk megismerni és körüljárni a nehézségeket, közösen egy akciótervet és megoldási stratégiát kialakítani. Minden olyan érzésre és blokkra amelyek előjöttek a beszélgetés alatt, lehetőségünk lesz kopogtatni, így biztonságos közegben tudod azonnal oldani a gátakat.

Ára: 15.000.- forint

A változás folyamat, amely során egy csodálatos utazáson vehetsz részt önmagad megismerése érdekében.

Vedd fel velem a kapcsolatot.

A legfrissebb tartalmakért kövesd az oldalamt faebookon és instagramon. időpontegyeztetés vagy kérdés esetén üzenetben vagy telefonon tudsz érdeklődni.

VSOVAGO@GMAIL.COM

+36/20 567 01 92